Presentation av NBHK styrelsemedlemmar

Jennifer Blomberg
Ordförande
29 år, ägare till två trevliga blandrashundar och bosatt på hästgård i Robertsfors med sambo, katter och oftast ett helt gäng hästar. Arbetar till vardags på Studiefrämjandet som områdeschef, men har på fritiden ett väldigt stort föreningsengagemang och sitter i styrelsen för ett par olika föreningar inom olika områden för att stötta föreningslivet - som jag anser är väldigt viktigt. Ideella sektorn har alltid legat mig varmt om hjärtat, och är inte bara en hobby för mig, utan som ni förstår hela min livsstil.
Linda Landby
Vice ordförande

F. 73, tre vuxna barn. Bor i ett litet hus i byn Aspeå Nordmalings kommun. Håller mest på med viltspår, rallylydnad. Är utbildad skrivare, tävlingssekreterare och domare i rallylydnad.

Anette Arenborn
Sekreterare

Uppvuxen med labradorer och tävlade i min ungdom lydnad, spår och sök. Senaste åren har mitt intresse riktats mer till rallylydnad och Nose work tillsammans med min ”blandisretriever”.
Är utbildad tävlingssekreterare och skrivare i rallylydnad samt MH-figurant, mentalbeskrivning.

Birgitta Karlsson
Kassör

Presentation saknas.

Erica Carlsson
Ledamot

Uppvuxen i en hundfamilj, bor i Rundvik med sambo och två barn. Uppfödare av Cavalier king charles spaniel. Har provar det mesta inom hundsporten men det är utställning som ligger mig närmast och vi ställer ofta ut våra hundar. Är utbildad ringsekreterare och CUA.

Erika Norberg

Presentation saknas.

Sofie Medin
Ledamot

F 89. Bor i en liten villa i utkanten av Nordmaling tillsammans med sambo och fyra små barn. Jag och hundarna provar på de mesta och stannar kvar i de som både jag och hundarna tycker är roligast.

Eva-Karin Sjödin
Suppleant