Ståndens storlek och placering, sortiment

Marknadståndens placering:
Nordmalings marknad är en marknad i centrum samhället. Våra gator kan på vissa ställen vara lite sneda och vinda eller trottoaren belamrad av ex. handikappramp eller räcken. Måtten kan därför variera något för de olika platserna. Det innebär att när man ställer upp sina marknadsstånd måste man titta på förutsättningarna först. Blir man osäker på hur ståndet ska stå så är det bättre att komma till sekretariatsvagnen för råd innan man sätter upp ståndet. Vi kommer att under torsdagen kontrollera att stånden står så att utryckningsfordon kan passera. Det måste finnas 4 meter mellan de framskjutande taken.

Marknadsplatsens storlek:
Din hyrda plats är cirka 3×3 meter, men detta kan variera något, se ovan. Skjuter taket ut för mycket  eller är påbyggt måste det anpassas till ytan man hyrt så långt det är möjligt. Vi vill skapa goda förutsättningar för våra besökare att lätt ta sej mellan stånden och samtidigt se till att de föreskrifter som gäller för marknaden följs.

Strömförsörjning:
Du måste ha 25 meters kabel med dig för att vara säker på att dragning av el fram till marknadsståndet är möjlig. Max 1500w / kabeluttag. Kostnaden för elen är 100 kr för 220 V och 200 kronor för 380V  för 2 dagar.

Beskrivning av sortimentet:
Vi som arrangör vill hålla en marknad med ett brett sortiment och en kontrollerad konkurrens av utbudet av varor. Det innebär att vi vill att ni är tydliga i eran beskrivning av ert sortiment i anmälan. Sortiment som inte deklarerats kommer att få plockas bort för försäljning av hänsyn till de som deklarerat sina varor.

Frågor?
Ring eller mejla:
076- 800 63 04
marknaden@nordmalingsbrukshundklubb.se