Cirkelledare utbildning L1:an

Det har kommit en förfrågan om L1:an så jag lägger ut en förfrågan om intresseanmälan, vi behöver vara minst 7 st för att studiefrämjandet skall komma ner till oss o hålla utbildningen så vet du någon/några som kan vara intresserade så skriv upp dig/er på intresselistan till Linda Landby  du skriver ditt namn och telefonnummer i mejlet och när vi får ihop tillräckligt med antal så stämmer jag av förslag på datum och tid hos studiefrämjandet och återkopplar till dig/er. L1:an kan vem som helst gå så detta gäller inte enbart instruktörer/sektorsmedlemmar samt att det är kostnadsfritt.

Vad är då L1:an?

Det är en kurs som finns i tre olika steg och får att kunna hålla studiecirkel etc ska du ha intyg på att du har gått L1:an (steg 1), det genererar i några extra kronor till klubben så att alla instruktörer skall ha gått L1:an ser vi som en mål och vi hoppas och tror att ni som sitter i någon form av sektor också tar chansen att gå. Vi är flertalet på klubben som har L1.an redan men eftersom vi vet att det finns en efterfrågan så inväntar vi er tills ni gått den sen bokar vi en tid igen och planerar då att köra L2:an för alla som saknar den och vill gå. Läs mer om vad L1:an är på studiefrämjandets hemsida här.